Gaia cup

Menstruační kalíšek od české firmy TIERRA VERDE s.r.o. je vyrobený v Číně. Vyrábí se z německého materiálu Elastosil pouze v čiré variantě. Je zcela hladký, kromě spodní části, kde rýhy slouží ke snadnému vyjmutí. Stopka je krátká (10mm), takže některé ženy ji ani nebudou muset ustřihnout. Otvory sloužící k vytvoření podtlaku jsou umístěny až těsně u ústí kalíšku a ten má díky tomu větší kapacitu.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Gaia cup - starší verze

Přečtěte si zkušenosti našich zákaznic s menstruačním kalíškem Gaia cup. Konkrétně tyto zkušenosti jsou se starší verzí kalíšku Gaia cup. Ten byl v červnu roku 2020 nahrazen novým typem. Nový typ má jiné zpracování silikonu, je čirý a velikost S má menší průměr oproti původní velikosti S.

Menstruační kalíšek Gaia cup – nový design

V polovině roku 2020 přišla česká firmy TIERRA VERDE s novou, vylepšenou verzí svého menstruačního kalíšku značky Gaia cup. Pojďme se podívat na to, jak se nová verze od té původní liší. Tento kalíšek je vyrobený ze silikonu v Číně. Je hladký a ve spodní části má z vnějšku drážky, které umožňují snadnější uchopení kalíšku a jeho vyjmutí. Má vroubkovanou stopku, kterou je možné ustřihnout.