FLUX

Britská značka menstruačních kalhotek je na trhu od roku 2017. Vytkla si ušlechtilé cíle: nejen dopřát ženám pocit bezstarostnosti a sebejistoty i ve chvíli, kdy menstruují, ale také dávat spravedlivé mzdy, dobré pracovní podmínky a vyžadovat přiměřenou pracovní dobu. Spodní prádlo Flux vyrábí v Číně rodinný výrobce s více než 50letými zkušenostmi. Všechny továrny, se kterými spolupracují, podléhají auditům a jsou schváleny BSCI (to je Business Social Compliance Initiative; jde o systém, který má podpořit udržitelné pracovní podmínky na celém světě).

Jak vybírat menstruační kalhotky

Výběr menstruačních kalhotek na českém trhu je stále větší, takže si ty „své“ může vybrat prakticky každá žena. S přibývajícím množstvím značek je ale taky stále složitější se v nich zorientovat a nějaké si vybrat. Není to úplně jednoduchá volba „buď, anebo“, faktorů výběru je trochu více. V tomto článku se vám pokusíme s výběrem trochu poradit a nastínit, jak a podle čeho vybrat.

Menstruační kalhotky Flux

Představujeme vám novou značku! FLUX vítáme, protože rozšiřují spektrum střihů menstruačních kalhotek. Na výběr jsou bavlněné, modalové i nylonové a spolehnout se na ně můžete ve dne i v noci. Byly navrženy ve Velké Británii, vyrábí je rodinná firma v Číně.