Me Luna

Me Luna je první menstruační kalíšek německé výroby. Je vyroben z TPE (termoplastický elastomer), což je materiál, ze kterého se vyrábí například dětské dudlíky. Kalíšek Me Luna vám nabízíme v mnoha atraktivních barevných variantách. Vybrat si můžete nejenom z různých velikostí, ale také ze tří variant usnadňujících vyjmutí kalíšku - kalíšek s klasickou stopkou, kalíšek zakončený kuličkou nebo kalíšek zakončený očkem. Nabízíme také variantu basic, která nemá žádné zakončení.

Me Luna má zcela hladký vnitřní povrch a také plnou stopku, což usnadňuje čištění. Na spodní části kalíšku jsou rýhy pro snadnější vyjmutí.

Zkušenosti s menstruačním kalíškem Me Luna

Přečtěte si zkušenosti našich zákaznic s menstruačním kalíškem Me Luna. Možná to bude ta pravá inspirace pro zakoupení tohoto kalíšku! Zkušenosti pochází z naší skupiny na facebooku Kališnice a z e-mailů, které nám píšete.

Informace o materiálu a výrobě kalíšků Me Luna

Některé ženy se ptají, zda jsou kalíšky vyrobené z TPE - Me Luna, Masmi či Silky Cup - zdravotně nezávadné stejně jako kalíšky vyrobené z lékařského silikonu. Proto bychom vám rádi poskytli komplexní informace o materiálu, který je pro výrobu kalíšků Me Luna používán.

Menstruační kalíšek Me Luna

Me Luna je první menstruační kalíšek německé výroby a také jeden z prvních kalíšků vyrobených z TPE (termoplastický elastomer). Dříve se tento kalíšek jmenoval MeLuna, v roce 2014 došlo ale ke změně názvu na Me Luna.